De kracht van bloggen?

BlogPower.nl was van okt. 2010 tot okt. 2011 een platform over de kracht van het bloggen. Dit ontstond uit een combinatie van mijn werk en mijn (hobby) blog Knappers.nl.
......................................

Laatste reacties

Berichten per rubriek

Pagina's

Archief

Ontstaan

Persoonlijke informatie over de schrijver? Zie  WWW.WIEDAN.NL 

BlogPower.nl is ONLINE ! Vandaag, 23-10-2010, is BlogPower.nl losgekoppeld van Knappers.nl. Mijn 2e weblog is geboren! BlogPower.nl wordt momenteel nog verbouwd en aangepast. Kleuren, kolommen en beeldmateriaal worden op dit moment omgezet, en over enkele dagen “vliegt BlogPower.nl op eigen vleugels”. Zie je nu nog rare dingen, maffe teksten en veranderende kleuren? Dat kan dus, we zijn aan het testen. “Learning by doing”.
Met dank aan Edwin Konings, die momenteel zit te sleutelen aan de ontwerp-technische kant. Hij gaat er voor zorgen dat deze blog er goed uit komt te zien. Aan mij, en aan jou, de taak om er straks ook nog wat zinvols op te schrijven. Over de kracht van het bloggen, internet, (social) media, communicatie en online marketing. En over alles wat je met bloggen marketing-technisch kunt bereiken. We gaan het beleven… Veel leesplezier, hartelijke groet, John Knappers.

Wat ik NIET ga doen? En wat ik WEL ga doen? Dat lees je hier in deze link.

In juni 2010, schreef ik over de plannen van BlogPower.nl als volgt:
“Mogelijke twitteraars onder jullie zijn al op de hoogte. Via http://twitter.com/BlogPowerNL of via http://twitter.com/JohnKnappers Op Knappers.nl hou ik, geïnspireerd door mijn interesse in filosofie (specifieker: de Advaita Vedanta filosofie), al sinds december 2007 een weblog bij.  Dit heeft zowel mijzelf, als een aantal trouwe volgers/bezoekers een plezier gedaan, en zal het hopelijk blijven doen. Daarnaast werk ik al jaren bij een uitgeverij (High Profile) waar we naast de bekende boeken en bladen ons steeds meer zijn gaan bezighouden met het in de markt zetten van portal websites. Zoals www.highprofile.nl en www.webguide.nl. De kracht van het internet boeit mij zowel privé als zakelijk. Vanuit mijn hobby weet ik dat een leuke weblog kan uitgroeien tot een begrip, en zie ik dat heel wat bedrijven en instanties die stap niet durven te maken. Angst? Is men bang om openlijk te communiceren met relaties? Een weblog is een ideaal middel om te luisteren naar de klant/bezoeker, een relatie verder uit te bouwen, en, als je het goed aanpakt, zorgt een weblog voor doelgerichte nieuwe relaties. Bloggen wordt als marketing-instrument door de nuchtere Nederlander) onderschat. Bloggen is vooral gewoon doen. Oprecht zweten.
De angst voor een weblog is voor veel ondernemers en instanties vooral dat de “macht” niet bij hen zelf ligt maar bij de bezoeker. Op internet is de bezoeker de baas. Eindelijk. Daar zit de “kracht” van het bloggen dus. Vandaar: BlogPower.nl.
Op
www.blogpower.nlwil ik schrijven en de bezoeker uitnodigen te schrijven. Over bloggen, de kracht van het bloggen, social media, event-&online-marketing, sales, maar eigenlijk vooral het goede…. Als idealist heb ik een klein droompje om een blog te bouwen die iets positiefs bijdraagt aan het snelle wereldje waarin we draaien. Voorlopig hou ik je over de nieuwe plannen voor deze blog, op de hoogte via www.knappers.nl
De blogs hebben wel één grote overeenkomst: ik wil mij blijven verwonderen!

Hartelijke groet, John Knappers”

 

http://twitter.com/BlogPowerNL