De kracht van bloggen?

BlogPower.nl was van okt. 2010 tot okt. 2011 een platform over de kracht van het bloggen. Dit ontstond uit een combinatie van mijn werk en mijn (hobby) blog Knappers.nl.
......................................

Laatste reacties

Berichten per rubriek

Pagina's

Archief


« | Main

Keuzes maken.

By John Knappers | oktober 10, 2011

BlogPower.nl wordt voorlopig geparkeerd. Een hobby moet liefst geen verplichtingen scheppen. Ik ken “broodbloggers” die met regelmaat verplicht hun stukjes posten. Dit zorgt voor herhalingen of het uitkauwen van bestaande concepten en komt de creativiteit niet ten goede. Nu ben ik geen broodblogger. Voor mijn lol houd ik twee weblogs bij. Knappers.nl al wat langer, vanuit mijn passie voor filosofie en interesse in de menselijke geest. BlogPower.nl is een ideetje wat later kwam; waarop ik schrijf over bloggen, sociale media, media in het algemeen en aanverwante zaken. Tevens ben ik een verwoed twitteraar geworden. Op Twitter hou ik van korte bochten en door de reacties raak ik zo geïnspireerd soms, dat ik dan op mijn blogs weer de langere bochten neem. Ideale combinatie. Microbloggen  op Twitter en macrobloggen op je weblog. Je deelt kennis, en vanuit dat delen en de reacties ontstaat er een prachtig leerproces.
BlogPower.nl is deels ook vanuit mijn werkervaringen ontstaan. Komende tijd echter, zal ik vanwege werk en andere plannen, wat minder op BlogPower te vinden zijn. Voor het laatste nieuws over bloggen en andere media-weetjes verwijs ik jullie daarom graag naar de diverse linkjes van bloggers en websites in de kolommen hier rechts. Zij nemen het graag even van mij over hoor! Geïnteresseerd in mijn eigen spinsels? Op mijn oude, trouwe platform Knappers.nl blog ik gewoon door dus.

Topics: Bloggen, Even wat anders, Sociale Media, Tips | 1 Comment »

One Response to “Keuzes maken.”

  1. Sharp Ben Says:
    januari 30th, 2012 at 23:19

    Beste John,

    Je hebt gelijk. Net als iedere andere hobby moet ook bloggen geen “moetje” worden. Als je maar weet dat ik ‘t een eer vind om in jouw blogroll te worden opgenomen. Hoe dan ook, met graagte “neem ik waar als BlogPower afwezig is…” Ik dank je voor het vertrouwen.

Comments