De kracht van bloggen?

BlogPower.nl was van okt. 2010 tot okt. 2011 een platform over de kracht van het bloggen. Dit ontstond uit een combinatie van mijn werk en mijn (hobby) blog Knappers.nl.
......................................

Laatste reacties

Berichten per rubriek

Pagina's

Archief


« | Main | »

Twitter wissel gemaakt

By John Knappers | juli 15, 2011

Even een berichtje voor de twitteraars onder jullie. De afgelopen tijd heb ik BlogPower.NL wat extra gepromoot door op twitter actief te zijn met het account @BlogPowerNL. De laatste tijd beviel me dit echter niet meer zo. Sowieso twitter ik met vlagen veel, en soms weer dagen niet. Daarnaast kreeg ik het idee dat men je met de naam @BlogPowerNL toch snel als een bedrijf of instantie ziet, terwijl ik met allebei mijn blogs niets te winnen of verdienen heb. Het is puur een hobby die mij kennis verstrekt. En dat is weer handig als je als media-adviseur en accountmanager bij een internet-bedrijf werkt.
Maar goed, omdat ik puur op persoonlijke titel twitter, en liefst niet direct over mijn werk, heb ik vandaag de accounts omgegooid. @BlogPowerNL hou ik puur nog, om wellicht in de toekomst de blogposts mee te melden, maar heb ik dus nu omgewisseld met het account van mijn eigen naam.
Wil je met mij twitteren? Je vindt me vanaf nu op @JohnKnappers.

Topics: Bloggen | 1 Comment »

One Response to “Twitter wissel gemaakt”

  1. Twitter-wissel | Knappers.nl Says:
    juli 15th, 2011 at 22:15

    […] Mijn actieve account op twitter, heette @BlogPowerNL en dit heb ik vandaag dus omgewisseld naar @JohnKnappers. Al die accounts werden me te vermoeiend. Dus ben je een fanatieke twitteraar, dan vind je mij voortaan op mijn eigen naam. Een uitleg heb ik geschreven op http://www.blogpower.nl/2011/07/wissel […]

Comments