De kracht van bloggen?

BlogPower.nl was van okt. 2010 tot okt. 2011 een platform over de kracht van het bloggen. Dit ontstond uit een combinatie van mijn werk en mijn (hobby) blog Knappers.nl.
......................................

Laatste reacties

Berichten per rubriek

Pagina's

Archief


« | Main | »

Google+, kortere link via Gplus/to

By John Knappers | juli 18, 2011

Voor degenen die mogelijk ook wat aan het experimenteren zijn met Google+ bij deze een handig tipje wellicht. (Een uitgebreidere blogpost over mijn ervaringen met G+ komt eraan, als ik mijn mening wat duidelijker kan bewoorden; ben er zelf nog maar een paar dagen mee aan het rommelen namelijk. Voorlopig deel ik mijn ervaringen nog maar even met de “uitverkoren” G-plussers; een verslag volgt later hier op mijn blog.) Bijgaande foto kwam ik tegen toen ik zocht op “afbeeldingen” en Google+. De link was me niet meteen duidelijk, maar de foto viel gewoon meteen op. Internet blijft een visueel medium, hiermee bewezen!

O ja, ik zou het bijna vergeten, de tip dus: Nadat je een Google profiel hebt aangemaakt moet je het voorlopig doen met een enorm lang id-nummer. Je paspoort en je rijbewijs opgeteld, en dan nog wat cijfers…. Wie dit gaat onthouden, heeft iets met cijfers!
Er is een site die je een kort ID geeft. De site is overigens niet van Google, en ik verwacht dat ze vast snel zelf met een vergelijkbare oplossing zullen komen.
Ga naar http://gplus.to/ en vul daar je (bij)naam in en het lange nummer uit je Google+ profiel. Vanzelf wordt er dan een (kortere) doorlink gemaakt naar: http://gplus.to/johnknappers

Topics: Sociale Media, Tips | No Comments »

Comments